Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 500 g orez alb cu bobul lung (vezi recomandarea legată de porții)
- 320 - 900 g apă (vezi recomandarea)
- 5 - 10 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 970 kJ / 229 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Tocăniță de porc cu ardei
40 min
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50min
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1h 30min
Orez fiert în aburi
25min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40 min
Smash cu afine și rozmarin
Keine Bewertungen
Unt picant, cu condimente marocane
Keine Bewertungen
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Keine Bewertungen
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Keine Bewertungen
Orez tip jasmine, fiert
35min
Orez basmati fiert
35min