Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g apă
- 130 g morcovi, tăiați bucăți
- 60 g țelină rădăcină, tăiată bucăți
-
60
g frunze de țelină
lub 50 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele -
1
cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l)
lub 1 linguriță cu vârf concentrat de pui pastă - 600 g piept de pui file, cu sau fără piele, tăiat fâșii (5 x 2 cm)
- ½ linguriță sare
- ¼ linguriță piper, proaspăt măcinat
- 150 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 40 g făină
- 100 g frișcă lichidă
- 1 linguriță sos Worcestershire (opcjonalnie)
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- 60 g unt, nesărat sau sărat, tăiat cuburi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Spaghetti carbonara
40 min
Chifteluțe cu sos de roșii
45 min
Tocăniță de pui cu muștar
40 min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min
Spaghetti cu ton
40 min
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1 Std. 30 Min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2 Std. 20 Min
Vită cu ciuperci
30 min
Supă cremă de legume, pui cu tagliatelle de legume la aburi și sos de muștar
45 min