Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Amestecul de condimente garam masala
- 2 lingurițe piper negru boabe
- 2 linguri boabe de coriandru
-
1
lingură semințe de chimion
lub 1 lingură semințe de chimen - ½ linguriță nucșoară măcinată
- 1 linguriță cuișoare
- 1 lingură cardamom măcinat
- ½ linguriță scorțișoară măcinată
- 1 foaie de dafin, uscată
Puiul garam masala
- 400 g pulpă de roșii, din conservă
- 80 g smântână fermentată, 10% grăsime
- 50 g unt
- 1 linguriță zahăr (opcjonalnie)
- ¾ linguriță sare, ajustați după gust
- 500 g piept de pui file, fără piele, tăiat cuburi (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 701.8 mg
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Pui prăjit în stil coreean
3h 10 min
Porc chinezesc cu legume
1h 20min
Risotto cu parmezan
30 min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Orez fiert în aburi
25 min
Tăiței curry cu carne de porc
45 min
Curry de legume indian
50min
Vită cu chili, feta și lămâie
45 min
Curry de pui thai, rapid
40 min
Pui cu sos cremos de boia
40 min
Supă marocană picantă de linte
40 min