Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă
- 1 linguriță ulei vegetal (ex. de rapiță, floarea soarelui)
- 6 ouă, foarte reci
- sare, după gust
- piper măcinat, după gust (opcjonalnie)
- boia de ardei, dulce, după gust (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Piure de cartofi
50 Min
Paste fierte
20 min
Crevete cu paste și mazăre
40 Min
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Piept de rață sous-vide
No ratings
Ouă fierte
20 min
Limonadă cu pepene verde
10 min
Vinete crocante cu cremă de gulii
1 Std.
Salată cu piept de rață și vinegretă balsamică de afine
1 godz. 35 min
Tocăniță de iepure
1 Std.
Salată cu pui și morcovi glazurați
45 Min