Urządzenia i Akcesoria
Buttermilchnudeln mit Bröseln
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Buttermilch800 g
-
Grieß, Weichweizen (z.B. Nockerlgrieß)140 g
-
Salz zum Abschmecken
-
Weizenmehl, griffig für die Arbeitsfläche
-
Butter150 g
-
Semmelbrösel150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1915 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Servus
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Powidltascherl
1 Std. 10 Min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 Min
Nussfisch
30 Min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 Std. 20 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 Min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 Min
Blutaugen
2 Std. 45 Min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 Std. 15 Min
Handsemmerl
10 Std. 55 Min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 Std.
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min