Urządzenia i Akcesoria
Buttermilchnudeln mit Bröseln
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Buttermilch800 g
-
Grieß, Weichweizen (z.B. Nockerlgrieß)140 g
-
Salz zum Abschmecken
-
Weizenmehl, griffig für die Arbeitsfläche
-
Butter150 g
-
Semmelbrösel150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1915 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Servus
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Sauerkrautstrudel
1hod. 40min.
Eierschöberl
1hod.
Couscousknöderl mit Sesam
40min.
Spiegelei-Nester
1hod. 20min.
Überbackene Speckknödel
1hod. 30min.
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50min.
Rahmdalken mit Erdbeeren
25min.
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min.
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min.
Süße Beerenlasagne
1hod. 5min.
Germknödel
1hod.
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50min.