Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 奶油
- 50 克 培根片, 切1公分寬
- 200 克 馬鈴薯, 切薄片(約0.3公分)
- ½ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 顆 蛋
- 50 克 蘋果, 切塊
- 2 茶匙 巴薩米可醋
- 10 克 檸檬汁
- 20 克 橄欖油
- 50 克 綜合生菜, 依個人喜好選用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1402 kJ / 336 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2 g