培根馬鈴薯溫沙拉佐蘋果油醋醬

培根馬鈴薯溫沙拉佐蘋果油醋醬

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 奶油
    10 克
  • 培根片 切1公分寬
    50 克
  • 馬鈴薯 切薄片(約0.3公分)
    200 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    小撮
  • 1 顆
  • 蘋果 切塊
    50 克
  • 巴薩米可醋
    2 茶匙
  • 檸檬汁
    10 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 新鮮綜合生菜 依個人喜好選用
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 336 kcal / 1402 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...