
Urządzenia i Akcesoria
培根馬鈴薯溫沙拉佐蘋果油醋醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
奶油10 克
-
培根片 切1公分寬50 克
-
馬鈴薯 切薄片(約0.3公分)200 克
-
匈牙利甜紅椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
黑胡椒粉小撮
-
蛋1 顆
-
蘋果 切塊50 克
-
巴薩米可醋2 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
橄欖油20 克
-
新鮮綜合生菜 依個人喜好選用50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
336 kcal /
1402 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!BRUNCH
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan