Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 stroužek česneku (opcjonalnie)
- 400 gramů artyčoků, nakládaných v oleji, okapaných
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky hořčice
- 1 špetka soli
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- 160 gramů toastového chleba
- Wartości odżywcze
- na 640 gramů
- Kalorie
- 6150 kJ / 1470 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 118.2 g
- Tłuszcz
- 104.4 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Brak ocen
Zabaione
15min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 godz. 45 min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3h 5min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20min