Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů celých lískových ořechů
- 120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
- 1 stroužek česneku
- 70 gramů pórku, bílé části
- 250 gramů žampiónů, plus několik kusů na orestování
- 30 gramů másla
- 500 gramů drůbežího vývaru
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1908 kJ / 455 kcal
- Białko
- 9.05 g
- Węglowodany
- 12.75 g
- Tłuszcz
- 43.68 g
- Błonnik
- 3.93 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 godz.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Žampiony v octu
Brak ocen
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Baleárská omáčka
15min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Hovězí mini tartar
10min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min