
Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯羊角派
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 人份
Składniki
-
水300 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切小塊(約2公分)160 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭 去皮2 粒
-
紫洋蔥 切塊160 克
-
橄欖油1 大匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
乾燥百里香½ 茶匙
-
巴薩米可醋3 茶匙
-
高筋麵粉 (灑粉用)2 大匙
-
酥皮2 片
-
山羊乳酪60 克
-
蛋黃 裝飾用1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
399 kcal /
1655 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食宴客菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan