
Urządzenia i Akcesoria
芋頭貢丸
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
18 顆
Składniki
蒸芋頭/事前準備
-
豬絞肉450 克
-
芋頭 ,去皮,切條270 克
-
水630 克
-
薑3 克
-
蔥 ,切段,約6公分20 克
-
米酒30 克
製作貢丸
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
油蔥酥½ 茶匙
-
玉米粉1 大匙
-
泡打粉1 茶匙
-
水1400 克
-
香油 ,少許
-
冰水
Wartości odżywcze na 1 顆
Kalorie
22.5 kcal /
94.1 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan