芋頭貢丸

芋頭貢丸

2.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
18 顆

Składniki

蒸芋頭/事前準備
  • 豬絞肉
    450 克
  • 芋頭 ,去皮,切條
    270 克
  • 630 克
  • 3 克
  • ,切段,約6公分
    20 克
  • 米酒
    30 克
製作貢丸
  • 1 ¼ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 油蔥酥
    ½ 茶匙
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • 1400 克
  • 香油 ,少許
  • 冰水

Wartości odżywcze na 1 顆

Kalorie 22.5 kcal / 94.1 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 3.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...