
Urządzenia i Akcesoria
奶油小酥餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 片
Składniki
-
低筋麵粉150 克
-
玉米粉50 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化120 克
-
冰糖粉80 克
-
蘭姆酒 (opcjonalnie)1 茶匙
-
蛋 稍微打散1 顆
-
天然香草精¼ 茶匙
-
鹽1 小撮
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
137 kcal /
575 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一學就會人氣烘焙
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan