Urządzenia i Akcesoria
Olivenbutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 Portionen
Składniki
-
schwarze Oliven mild (z. B. spanische Hojiblanca), entkernt30 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Zitronenschale, gerieben½ TL
-
frischer Thymian Blättchen abgezupft2 Stängel
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Białko
1 g
Kalorie
3411 kJ /
815 kcal
Tłuszcz
88 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Darauf und Dazu
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18 godz. 30 min
Oliventapenade mit Walnüssen
40 min
Ananas-Vanille-Eislutscher
12 godz. 20 min
Mango-Limetten-Limes
55 min
Gurken-Sangria
1 godz. 25 min
Eier in Dijonnaise
35 min
Geräucherter Frischkäse mit Nektarinen-Gurken-Salsa
3 godz. 20 min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2 godz. 35 min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Red Onion Whisky Marmelade
50 min