Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů čedaru
- 150 gramů jarní cibulky
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených
- 400 gramů vody
- 330 gramů černého piva
- 1 špetka chilli koření
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 200 gramů mléka
- 400 gramů uzené vepřové klobásy, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1437 kJ / 344 kcal
- Białko
- 15.25 g
- Węglowodany
- 10.05 g
- Tłuszcz
- 24.96 g
- Błonnik
- 1.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustnica
1h 15 min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30min
Marináda na mořské plody
5 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Brak ocen
Avokádová krémová polévka
15min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Polévka Bloody Mary
Brak ocen
Gulášová polévka deluxe
2h
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min