Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kus čerstvého rohlíku, na kousky
- 400 gramů sýru, Eidamu, 45% tuku, na kousky
- 200 gramů měkkého salámu, např. šunkového, vcelku, nakrájeného na kousky
- 1000 gramů vody
- 700 gramů brambor, na kousky
- sůl, dle chuti
- 150 gramů másla, plus extra na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4206 kJ / 1005 kcal
- Białko
- 35.4 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 78.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.
Těstoviny, vařené
20 Min
Polévka z kořenové zeleniny a kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
40min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 Std. 30 Min
Čerstvý sýr
10 Min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 Std. 30 Min
Volská oka v páře
15 Min
Vepřenky
25 Min
Frncochaté knedlíky
30min
Sladce pikantní ořechy
20 Min