Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Piškot
- olej, na potření pečicího papíru
- cukr moučka, na posypání pečicího papíru
- 4 vejce
- 200 gramů cukru krupice, plus extra
- 1 polévková lžíce domácího vanilkového cukru
- 100 gramů hladké mouky
- 100 gramů škrobu
- ½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
- 1 polévková lžíce kakaa, (cca 10 gramů)
Náplň
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 420 gramů konzervovaných broskví, půlených, po okapání
- 1 balíček dortového želé, neslazeného, čirého (20 gramů)
- 200 gramů tvarohu
- 40 gramů cukru krupice
- 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barevné ovocné řezy
1óra 10p
Pudingovo-mandlové řezy
2óra 30p
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4 godz.
Čokoládová roláda
6 Std. 30 Min
Mandarinkové řezy
3h 10 min
Štědrák
1h 40 min
Nugátová srdíčka
2h 10 min
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2óra 30p
Koláč s pudingem a meruňkami
1óra 15p
Ořechovo-banánové řezy
1h 30 min
Řezy Mráček
2h 10 min
Pudingové řezy se skořicí
1 godz. 50 min