Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 stroužků česneku, neoloupaných a vylisovaných
- 4 hřebíčky
- 6 lístků bazalky
- 3 bobkové listy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- 1000 gramů vepřových líček
- 400 gramů černého piva
- 20 gramů octa
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Białko
- 31.97 g
- Węglowodany
- 2.96 g
- Tłuszcz
- 30.01 g
- Błonnik
- 0.11 g
Alternatywne przepisy
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Těstovinový salát s ořechy
15 min
Penne se slávkami
1h 5min
Rybí guláš s krevetami
45 dk
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Treska na thajský způsob
2sa 40 dk
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 dk
Krůtí plátky na houbách
50min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min