Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů dlouhozrnné rýže, např. basmati
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 60 gramů bílého vína
- 200 gramů smetany
- sůl, dle chuti
- pepř, čerstvě umletý, dle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1095 kJ / 261 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Žampiónová krémová polévka
20min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
Arašídová polévka
40min
Krémová polévka z rukoly
30min
Žampiónová krémová polévka
20min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min