Urządzenia i Akcesoria
Pivní rizoto s houbami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 porcí
Składniki
-
700 gramů zeleninového vývaru
-
200 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů olivového oleje
-
150 gramů čerstvých hub (větší houby nakrájené na menší kousky)
-
350 gramů bílé krátkozrnné rýže
-
200 gramů piva
-
2 čajové lžičky soli
-
20 gramů másla na kousky
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
11.97 g
Kalorie
1981 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
15.86 g
Błonnik
3.25 g
Węglowodany
70.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pivo
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 godz.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Houbový Stroganoff
30 min
Závitky NEM
1 godz. 5 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 godz. 30 min
Guláš se středozemní zeleninou
1 godz. 30 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min