
Urządzenia i Akcesoria
Sernik gotowany
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz. 40 min
20 porcji
Składniki
Kajmak kakaowy
-
masy kajmakowej podzielonej na kawałki400 g
-
mleka20 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego20 g
Masa serowa
-
herbatników400 - 450 g
-
twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki1000 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki200 g
-
cukru180 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
mleka120 g
-
budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru120 g
-
jajka4
-
migdałów, w płatkach uprzednio uprażonych na suchej patelni4 - 5 łyżek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
392 kcal /
1642 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
46.3 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SERNIKI
10 Przepisów
Polska
Polska