雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 片

Składniki

雞肉凍卷
  • 綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊
    150 克
  • 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3-4 公分)
    300 克
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
    300 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蔬菜鹽 (自製)
    2 茶匙
    1 茶匙 鹽, 加1 茶匙乾燥綜合香料
  • 500 克
蒔蘿優格醬
  • 蒔蘿 ,只取葉子
    10 - 15 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 原味優格
    300 克
  • 美乃滋
    50 克
  • 2 小撮

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 34 kcal / 140 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...