
Urządzenia i Akcesoria
雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 片
Składniki
雞肉凍卷
-
綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊150 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3-4 公分)300 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊300 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
蔬菜鹽 (自製)2 茶匙
-
水500 克
蒔蘿優格醬
-
蒔蘿 ,只取葉子10 - 15 根
-
蒜頭1 粒
-
原味優格300 克
-
美乃滋50 克
-
鹽2 小撮
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
34 kcal /
140 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan