羊乳起士布丁佐優格淋醬

羊乳起士布丁佐優格淋醬

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 個

Składniki

羊乳起士布丁
  • 奶油 ,少許,刷油用
  • 麵粉 (中筋麵粉),灑粉用
    40 克
  • 牛奶
    130 克
  • 新鮮羊乳起士
    140 克
  • ½ 茶匙
  • 蛋 (每顆重約53-63克) ,蛋黃蛋白分開
    2 顆
  • 500 克
  • 韭蔥 ,只取蔥白、切段 (約0.5 公分)
    300 克
  • 紅甜椒 ,切丁 (約1 公分)
    50 克
優格淋醬
  • 原味優格
    125 克
  • 新鮮羊乳起士
    60 克
  • 蝦夷蔥 ,切碎
    6 枝
  • 2 - 3 小撮
  • 胡椒粉 ,依個人喜好調整
    2 小撮

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 260 kcal / 1089 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...