
Urządzenia i Akcesoria
鮭魚時蔬沙拉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
有機萊姆 ,只取皮絲½ 顆
-
新鮮综合香草 (如:巴西利、羅勒、細香蔥),只取葉子10 - 12 根
-
蒜頭1 粒
-
新鮮紅辣椒½ 枝
-
橄欖油60 克
-
水1200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
藜麥100 克
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨 (約 2 公分厚)600 克
-
綜合甜椒 ,切塊160 克
-
紫洋蔥 ,切塊50 克
-
小黃瓜 ,切塊120 克
-
菲達乳酪 ,切塊150 克
-
第戎芥末醬1 茶匙
-
醋1 大匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
小蕃茄 ,對半切300 克
-
酪梨 ,只取果肉 (約 150-200 克),切片1 顆
-
羽衣甘藍 ,切絲100 克
-
南瓜籽 (opcjonalnie)1 大匙
-
蔓越莓乾 (opcjonalnie)2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
534 kcal /
2238 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan