Urządzenia i Akcesoria
Pistazien-Schoko-Butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 Portionen
Składniki
-
Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil) in Stücken75 g
-
Haselnussnougat in Stücken50 g
-
geriebene Orangenschale1 TL
-
Bourbon Vanille gemahlen1 Msp.
-
Salz1 Msp.
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Pistazien, gehackt etwas mehr zur Dekoration40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
780 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Darauf und Dazu
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Kürbistrunk 9¾
25 min
Haselnuss-Orangen-Creme
55 min
Kokoskuchen mit Himbeeren im Glas
1 godz. 45 min
Gefüllte Feigen mit Kakaocreme und Rum
1 godz.
Weihnachtsmandeln
20 min
Süßer Wildkräutercheesecake
2 godz. 35 min
5-Elemente Chai (Gewürztee)
15 min
Baiser Drops
3 godz.
Brownie-Bohnen-Tarte (glutenfrei)
13 godz. 45 min
Prohibition Punsch
5 min
Karamell-Pekan-Küchlein
1 godz. 20 min