
Urządzenia i Akcesoria
晨烤煉乳蝸牛捲
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
2 個
Składniki
奶油煉乳醬
-
奶油 ,切塊25 克
-
糖10 克
-
煉乳20 克
主麵糰
-
高筋麵粉300 克
-
糖15 克
-
鹽1 茶匙
-
水180 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
奶油 ,切塊20 克
-
蔓越莓乾40 克
-
葡萄乾30 克
-
冰糖粉 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
880 kcal /
3665 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
160.5 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

morning!
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan