Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 蘋果, 切塊
- 40 克 洋蔥, 切塊
- 10 克 油
- 1 茶匙 咖哩粉
- 120 克 去骨去皮雞腿肉, 切小塊(2公分)
- 60 克 馬鈴薯, 切小塊(2公分)
- 60 克 紅蘿蔔, 切小丁(1公分)
- 150 克 豆漿
- 60 克 綠色花椰菜
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g