Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di pomodori verdi a pezzi
- 300 g di cipolle a pezzi
- 500 g di aceto bianco
- 100 g di sale
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 0.35 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa di verdure miste agrodolci
744u. 45min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40 min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Peperonata all'orientale con funghi
25 Min
Composta di pomodori e capperi
1óra
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Confettura estiva
55min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721u. 40min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min