Urządzenia i Akcesoria
Verdure miste in agrodolce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 vasetti
Składniki
-
500 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di peperoni gialli puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di peperoni verdi puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di pomodori verdi a pezzi
-
300 g di cipolle a pezzi
-
500 g di aceto bianco
-
100 g di sale
-
500 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.35 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natura sottovetro
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Zucchine piccanti
55min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Conserva di melanzane
1h 30min
Insalata russa
1h
Torta di pere al doppio zenzero
2h
Mostarda
36h 40min
Uova sode ripiene
1h 10min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Antipasto piemontese
25min