Urządzenia i Akcesoria
Biscottini cipolla e semi di zucca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 pezzi
Składniki
-
50 g di fiocchi di farro
-
100 g crusca di frumento
-
500 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
-
½ bustina di lievito in polvere
-
2 uova
-
30 g di semi di zucca + q.b.
-
40 g di cipolla disidratata
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
11 g
Kalorie
525 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Burro di arachidi crunchy
20 min
Brew zenzero e limone
1 godz.
Zucchero al limone e cardamomo
2 godz. 15 min
Brownies alla barbabietola
1 godz.
Castella cake (Kasutera)
1 godz. 45 min
Purea di mela con yogurt e muesli
40 min
Kaiserschmarren
50 min
Torta solo albumi
40 min
Infuso mela e cannella
30 min
Panna cotta al latte di cocco (vegan)
6 godz. 20 min
Cioccolata all'amaretto
20 min
Infuso zenzero, limone e curcuma
25 min