Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de frambuesas
- 250 g de frambuesas frescas (reserve algunas para decorar)
- 3 hojas de menta fresca
- 40 g de azúcar
Helado de mascarpone
- 500 g de queso mascarpone
- 3 yogures naturales desnatados
- 160 g de azúcar
- 18 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1975 kJ / 473 kcal
- Białko
- 24.68 g
- Węglowodany
- 39.32 g
- Tłuszcz
- 24.05 g
- Błonnik
- 2.79 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de fresas congeladas
4h 5 min.
Helado de mascarpone y albaricoque
3 Std. 30 Min
Panna cotta
6 godz. 10 min
Helado de regaliz
4u. 15min
Helado de pistacho
8 godz. 15 min
Panna cotta de cerezas
3h 15min
Helado de queso cremoso con frutos rojos
4 Std. 10 Min
Helado de cerezas y yogur
5 min
Helado de queso de cabra con sirope de cerveza
4 godz. 45 min
Helado de piña
8h 20min
Helado de avellana
5h 10min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6 godz. 30 min