Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
TM6 TM5

Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata

3.9 (143 oceny)

Składniki

  • 180 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • 40 g truffle oil, plus extra for serving
    lub olive oil
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 300 g mixed fresh mushrooms, sliced if large
  • water, for cooking pasta
  • 2 ½ tsp fine sea salt
  • 100 g white wine
  • 250 g double cream
  • 3 sprigs fresh thyme leaves, plus extra for serving
  • 2 pinches ground black pepper
  • 320 g dried tagliatelle

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4464 kJ / 1071 kcal
Białko
28.5 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
72 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy