Urządzenia i Akcesoria
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)180 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves4
-
olive oiltruffle oil plus extra for serving40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
mixed fresh mushrooms sliced if large300 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
white wine100 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves plus extra for serving3 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
-
dried tagliatelle320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.5 g
Kalorie
4464 kJ /
1071 kcal
Tłuszcz
72 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min