Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (consultar lista FACE)
- 100 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar)
- 500 g de crema de castañas dulce sin gluten
- 3 huevos
- 10 g de vainilla líquida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Białko
- 4.52 g
- Węglowodany
- 77.13 g
- Tłuszcz
- 17.75 g
- Błonnik
- 3.01 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Lasaña sin gluten
2 godz.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15 min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30 min
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 min