Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 200 g de mantequilla en trozos congelada
-
90
g de agua muy fría
lub 90 g de vino blanco muy frío - ¼ de cucharadita de sal
- 1 cucharadita de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 9887 kJ / 2363 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 201.3 g
- Tłuszcz
- 162.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 102.9 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1832.5 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Lasaña sin gluten
2 godz.
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min