
Urządzenia i Akcesoria
咖哩餃
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 個
Składniki
油皮
-
糖15 克
-
白油60 克
-
水60 克
-
中筋麵粉150 克
油酥
-
白油60 克
-
低筋麵粉125 克
內餡
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
油5 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
豬絞肉250 克
-
日式咖哩塊 (先以90克熱水泡開)60 克
-
糖1 茶匙
-
蛋黃1 顆
-
熟白芝麻10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
326 kcal /
1362 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
20.1 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan