Urządzenia i Akcesoria
Lemon and White Chocolate Cream Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
plain flour250 g
-
unsalted butter diced125 g
-
lemon finely grated zest only2
-
large egg1
-
caster sugar165 g
-
plain flour for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets80 g
-
gelatine leaf1
-
lemon juice125 g
-
medium eggs3
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate small pieces or callets100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.3 g
Kalorie
2012 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3 godz. 10 min
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Choux Pastry
2 godz.
Mocha Cake
2 godz. 5 min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min
Cappuccino Cake
2 godz.