Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 35.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masové kuličky s fetou
35 分钟
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 分钟
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50 分钟
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 分钟
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 分钟
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1小时
Rychlé hovězí Massaman kari
40 分钟
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 分钟
Řeřichová vitalita
Brak ocen
Fenyklový digestiv
10 min