Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 35.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlá asijská hovězí polévka
40 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 Min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Friday night
6min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Polévka Tom Yum
15min