Jambalaya z quinoy
TM5 TM6

Jambalaya z quinoy

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 120 gramů řapíkatého celeru
  • 120 gramů červené papriky, kapie, bez semínek, napůl
  • 120 gramů zelené papriky, bez semínek, napůl
  • 1 mrkev, na kousky (3 cm)
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů cibule, napůl
  • 30 gramů olivového oleje
  • 200 gramů salámu chorizo, na plátky (½ cm)
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička oregána
  • 200 gramů quinoy
  • 450 gramů vody
  • 1 rovná polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty (viz tip)
    lub 1 kostka zeleninového bujónu
  • 400 gramů krevet, loupaných
  • 1 kukuřičný klas, pouze zrnka (cca 130 gramů), viz tip
  • čerstvá petržel, na ozdobu

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2154 kJ / 512 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy