Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů řapíkatého celeru
- 120 gramů červené papriky, kapie, bez semínek, napůl
- 120 gramů zelené papriky, bez semínek, napůl
- 1 mrkev, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 200 gramů salámu chorizo, na plátky (½ cm)
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička oregána
- 200 gramů quinoy
- 450 gramů vody
-
1
rovná polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty (viz tip)
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 400 gramů krevet, loupaných
- 1 kukuřičný klas, pouze zrnka (cca 130 gramů), viz tip
- čerstvá petržel, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2154 kJ / 512 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Palak Paneer
45 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Rýžová tortilla
Brak ocen
Mexický quinoa salát
30 min
Placičky ze zelené čočky
1h 15 min
Vegetariánské chilli
1h 5 min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Dal makhani
13u. 20min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min