Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
TM5 TM6

Gefüllte Spitzpaprika für den Rost

4.2 (111 ocen)

Składniki

  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
  • ½ Bund Minze, ohne Stiele
  • 2 Scheiben Toastbrot (ca. 40 g), in Stücken
  • 300 g Hackfleisch, gemischt
  • 60 g Quark
  • 100 g Feta, in groben Würfeln
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
  • 20 g Olivenöl
  • 8 rote Spitzpaprika (je ca. 60 g), entkernt

Wartości odżywcze
na 1 Portionen
Kalorie
1536 kJ / 367 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy