Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 40 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 40 g Walnüsse, ohne Schale
- 200 g Frischkäse
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett) (siehe Tipp)
- 1 TL Honig
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 518 kJ / 124 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fenchelpesto
10min
Radieschenblättersuppe
40 min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Steckrüben-Cremesuppe
50min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Radieschengrün-Pesto
5min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Petersilienpesto
10min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Grünkohlaufstrich
30 min