Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cibule, napůl (cca 240 gramů)
- 30 gramů oleje
- 500 gramů hovězího masa, mletého
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- ¼ čajové lžičky mleté pálivé papriky
- 1 polévková lžíce cukru
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
lub 1 kostka masového bujónu - 700 gramů brambor, na kousky
- 800 gramů papriky, různých barev, na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2323 kJ / 554 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 13.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 min
Špagety s mletým masem a špenátem
30 min
Roštěnky s bramborami
1h 20 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25 min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 min
Boloňské špagety
30 min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40 min