Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vepřové pečeně, bez kostí
- 10 sušených meruněk
- 10 sušených švestek
- 4 polévkové lžíce oleje
- 3 čajové lžičky papriky, mleté
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- ½ čajové lžičky granulovaného česneku
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1000 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1小时
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1 Std. 10 Min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30min
Houbové karbanátky
25min
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 Min
Kapr ve vinné páře
45 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min