Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů brambor, oloupaných
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů másla
- 700 gramů hlaviček čerstvých žampiónů, na čtvrtky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 10 gramů bramborového škrobu
- 500 gramů vody
- 1 balíček camembertu (120 gramů)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 883.3 kJ / 211 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 378.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Těstoviny penne s houbami
35 Min
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25 min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min