Urządzenia i Akcesoria
Reissalat mit buntem Gemüse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Langkornreis350 g
-
Möhren in Scheiben (5 mm)350 g
-
Brokkoli in Röschen, große Röschen halbiert300 g
-
Kohlrabi in Stiften (1 cm)300 g
-
Mais (Abtropfgew. 425 g), abgetropft1 Dose
-
Rosine100 g
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Olivenöl75 g
-
Weißweinessig30 g
-
Akazienhonig30 g
-
Pfeffer1 TL
-
Ras el Hanout (opcjonalnie)1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1560 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Nudelsalat
1 godz.
Kachumber (Zwiebel-Tomaten-Gurken-Salat)
5 min
Pasta-Bohnen-Salat
45 min
Reis-Gemüse-Salat
45 min
Reissalat
1 godz. 30 min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1 godz. 50 min
Bunter Tortellinisalat
40 min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15 min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Kartoffel-Radieschen-Salat
2 godz.
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min