Urządzenia i Akcesoria
Reissalat mit buntem Gemüse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Langkornreis350 g
-
Möhren in Scheiben (5 mm)350 g
-
Brokkoli in Röschen, große Röschen halbiert300 g
-
Kohlrabi in Stiften (1 cm)300 g
-
Mais (Abtropfgew. 425 g), abgetropft1 Dose
-
Rosine100 g
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Olivenöl75 g
-
Weißweinessig30 g
-
Akazienhonig30 g
-
Pfeffer1 TL
-
Ras el Hanout (opcjonalnie)1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1560 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Reissalat mit Spargel
1 godz.
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3 godz. 45 min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Nudelsalat
1 godz.
Brokkoli-Omelettes
35 min
Bunter Tortellinisalat
40 min
Reis-Gemüse-Salat
45 min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2 godz.
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15 min
Bunte Gemüseplatte
20 min