Camarones al ajillo

Camarones al ajillo

4.6 190 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

  • 10 g de chile guajillo sin rabo
  • 30 g de ajos pelados
  • 50 g de aceite de oliva
  • 20 camarones crudos, pelados, medianos
  • 45 g de agua
  • ½ cdita de sal fina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 464.7 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 632.1 kJ / 151.1 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...