Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ramita de perejil fresco, sólo las hojas
- 100 g de ajos, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 30 g de jugo de limón
- 1 cucharada de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de camarones grandes, pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1109 kJ / 264 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Camarones en salsa de pimientos
25 min
Carne en su jugo
35min
Pollo al cilantro
35min
Ceviche de camarón
2 godz.
Carne molida
35min
Pasta con camarones
35min
Camarones al ajillo
35min
Ceviche
30 min
Camarones al ajillo
25 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Ceviche blanco
30 min