Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Rotwein-Slush
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren, TK aufgetaut600 g
-
Rotwein, lieblich300 g
-
Agavendicksaft60 g
-
Sahne200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Backkakao1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Białko
12 g
Kalorie
6110 kJ /
1456 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
30.9 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kochen mit Rotwein
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 godz. 15 min
Engelsspeise
30 min
Cappuccino-Traum
3 godz. 30 min
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Caipirinha-Creme
3 godz. 30 min
Schoko-Pfirsich-Trifle
2 godz.
Cool Lemon
5 min
Schokoladen Affogato
10 min
Bloody Mary
10 min
Karamellsauce
8 godz.
Amarena-Eis
8 godz. 10 min