Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Rotwein-Slush
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren, TK aufgetaut600 g
-
Rotwein, lieblich300 g
-
Agavendicksaft60 g
-
Sahne200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Backkakao1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Białko
12 g
Kalorie
6110 kJ /
1456 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
30.9 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kochen mit Rotwein
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blaubeer-Soja-Drink
5 min
Erdbeer-Gurken-Salat mit Hähnchen
2 godz. 40 min
Kirsch-Bananen-Smoothie
10 min
Kokos-Crêpes mit Asia-Obstsalat
2 godz. 30 min
Crostini mit Käse
20 min
Melonen-Pfirsich-Smoothie
10 min
Mango-Cappuccino
10 min
Mango-Lassi
5 min
Erdbeer Slush mit Wodka
14 godz.
Banane aus dem Varoma mit Toffee-Cream
25 min
Banoffee Brazilian Pavé
1 godz. 25 min
Heiße Gewürz-Schokolade
1 godz.