Graupen-Erbsen-Risotto
TM6 TM5

Graupen-Erbsen-Risotto

4.5 (57 ocen)

Składniki

  • 60 g Parmesan, in Stücken
  • 20 g Petersilie, abgezupft
  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 3 EL Olivenöl
  • 20 g Butter
  • 200 g Graupen
  • 50 g Weißwein
  • 450 g Geflügelfond, heiß
  • 1 TL Salz
  • 200 g Erbsen, TK
  • 480 g Schweinefilet, in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
  • 2 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2241 kJ / 535 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy