Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 200 g Graupen
- 50 g Weißwein
- 450 g Geflügelfond, heiß
- 1 TL Salz
- 200 g Erbsen, TK
- 480 g Schweinefilet, in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Fenchel-Risotto
35 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Fenchel-Risotto
40 min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1h
Graupenrisotto
50 min
Fencheleintopf
35 min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Graupen-Risotto mit Paprika
45 min
Süßkartoffel-Spinat-Eintopf
35 min