Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
- 200 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2535 kJ / 605 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 75.9 g
- Tłuszcz
- 27.75 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milánské rizoto
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Placky s koprem a fetou
1h 20 min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35 Min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s parmazánem
30min