Rizoto s hruškami a gorgonzolou
TM5 TM6

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 (25 ocen)

Składniki

  • 60 gramů cibule, na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína, suchého
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli, plus podle chuti
    lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
  • 200 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2535 kJ / 605 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
75.9 g
Tłuszcz
27.75 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy