Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů šalotky, napůl
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 150 gramů klobásy, syrové, zbavené střívka (např. salsiccia, talián)
- 130 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2155 kJ / 514 kcal
- Białko
- 14.15 g
- Węglowodany
- 72.58 g
- Tłuszcz
- 18.19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milánské rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1h
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1h
Čočkové stew s pancettou
1h
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 Min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Rizoto s parmazánem
30 min