Urządzenia i Akcesoria
Rizoto se salsicciou a hráškem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů klobásy syrové, zbavené střívka (např. salsiccia, talián)
-
130 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
14.15 g
Kalorie
2155 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
18.19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
72.58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Zelenobílé těstoviny
40 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min