Urządzenia i Akcesoria
Fondant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 Total recipe
Składniki
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting (see Tips)620 g
Colouring fondant
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
185.3 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
12442 kJ /
2962 kcal
Tłuszcz
0.04 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Buttercream icing
10 min
Classic chocolate fudge
3 godz. 10 min
Magic chocolate sauce
10 min
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Royal icing
5 min
Triple treat ice cream cake
16 godz. 45 min
Choc-mint milk
15 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Fruit Roll Ups
4 godz. 15 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min