Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fondant
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting (see Tips)
Colouring fondant
- natural food colouring of choice (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 12442 kJ / 2962 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 0.04 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 185.3 mg
Alternatywne przepisy
Simple butter biscuits
3 Std. 20 Min
Glacé icing
5 Min
S'mores cupcakes
2h 40min
Biscuit pops
2 Std. 5 Min
Alphabet cupcakes
25 Std. 30 Min
Buttercream icing
5 Min
Noughts and crosses
2h 45min
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Royal icing
5 Min
Wagon wheel slice
2h 40min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min