Urządzenia i Akcesoria
Soufflierte Zwetschken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwetschken, frisch300 g
-
Zucker110 g
-
Marillenschnaps40 g
-
Zitrone Schale abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Eier2
-
Vanille, gemahlen1 Msp.
-
Bittermandelaroma2 Tropfen
-
Salz1 Prise
-
Topfen250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Herbst
11 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Maroni-Mandel-Creme
10 Min
Hühnerleberschnitten
25 Min
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50 Min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 Min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 Std. 15 Min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
B'soffene Kapuziner
1 Std.
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min