Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 193.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5 Std. 10 Min
Insalata russa allo yogurt
1h
Burro alle acciughe
4óra 20p
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1 Std. 15 Min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40 Min
Burro alle erbe
5 min
Salsa belga
Brak ocen
Aroma di capperi
4 godz. 10 min
Salsa bois boudran
10 min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Burro mediterraneo
5u. 20min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1u. 10min